Danska tävlingar i rankinglistan 2024

Vi är nu mycket glada att kunna meddela att vårt grannland Danmark gett klartecken på att de kommer genomföra minst fyra tävlingar under 2024 som kommer använda sig av FISO:s regelverk och därmed blir de också rankingmeriterande, dvs du kommer som svensk OCR-löpare kunna springa till dig rankingpoäng även i Danmark.

De tävlingar som idag är klara är följande:

  • Reborn Classic, 13 april, Leire
  • Reborn Ledreborg Slot, 25 maj, Roskilde
  • Danska Mästerskapen Harbour Challenge, 31 augusti, Randers
  • Reborn Prison Escape, 28 september, Horsens

Tänk dock på att du genom att delta i svenska sanktionerade tävlingar gynnar våra lokala svenska föreningar och Svenska Friidrottsförbundet vilket i slutändan gör att vi kan ha en nationell organiserad OCR-verksamhet (rankinglista, landslagsverksamhet, utbildningar osv). Med det sagt, komplettera gärna din tävlingskalender med några danska lopp, men välj dem inte som ersättning till svenska tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...