OCR Warrior och OCR Champion: En Dubbel Utmaning

Nu på lördag den 11 maj är det dags för en dubbelfest för alla hinderbanelöpare när OCR Warrior och OCR Champion går av stapeln på samma dag med Enköping OCR som arrangör. Vi tog ett snack med tävlingsansvarige André Witt för att få en inblick i vad deltagarna kan förvänta sig.

Med ungefär lika många anmälningar som vid tidigare lopp, cirka 140 startande totalt, och till och med ett par danskar som deltar, lovar evenemanget spänning och utmaningar för alla som deltar.

För årets tävling har arrangörerna förberett flera nya och spännande överraskningar. Flera hinder har byggts om, inklusive en high2low-rigg som sträcker sig över 18 meter och som lovar att testa deltagarnas tekniska färdigheter.

Banans utmaningar är också något att se fram emot. Med en längd på cirka 4,3-4,5 kilometer per varv för Warrior och två varv i motsatt riktning för Champion, blir löparna utmanade av en lätt kuperad terräng med en brant som måste bestigas tre gånger per varv. En blandning av skogs- och gräsfält ger en varierad löpupplevelse som många deltagare uppskattar för sin mjukhet.

Vidare erbjuder banan en mängd olika hinder som kommer att testa deltagarnas styrka och uthållighet. Från en nybyggd rigg med sex linjer till andra omformade hinder som lovar att göra loppet både roligare och snabbare, förbereder sig arrangörerna för att ge deltagarna en minnesvärd upplevelse.

Det som gör evenemanget ännu mer unikt är möjligheten att alla hinder kan utformas och anpassas för att skapa två helt olika lopp på samma bana, genom att alla hinder kan göras i två riktningar. Detta innebär att Warrior och Champion erbjuder två distinkta utmaningar trots att de delar samma bana.

Så om du ännu inte har anmält dig till årets OCR-dubbel, finns det fortfarande tid att vara med på denna spännande och utmanande dag. Besök arrangörens hemsida och registrera dig idag för en upplevelse du sent kommer att glömma!
https://worldofraces.com/races/enkoping-ocr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...